Menu Sluiten

Natuurstenen

Wil jij prachtige vloeren laten leggen in je oude woning? Of zoek je een vloer met luxe uitstraling in jouw nieuwbouwhuis? En natuurstenen vloer is perfect geschikt voor elk type woning. Natuursteen vloertegels hebben een lange levensduur en zijn in veel soorten en maten verkrijgbaar. AOHBOUW is de vakman voor het leggen van natuurstenen tegels op jouw vloer. Bij ons heb je onder meer de keuze uit marmer tegels en graniet tegels. Vloer betegelen met natuurstenen? Wij adviseren je graag vrijblijvend!

Voordelen natuurstenen vloer

  • Luxe en unieke uitstraling
  • Gemaakt van 100% natuurlijk materiaal
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Beschadigingen vallen minder op
  • Waterbestendig te maken door impregneren

Nadelen natuursteen

  • Duurder dan keramische vloertegels
  • Tegels zijn nooit exact gelijk

Marmer tegels leggen

Marmeren vloertegels zijn erg populair vanwege hun unieke look. Een marmer vloer leggen kan op diverse manieren gelegd worden. Zo kunnen de tegels gelijmd worden of in cement gelegd worden. Het voordeel is dat marmer tegels ook op een bestaande vloer kunnen worden geplaatst. Heb je bijvoorbeeld een plavuizenvloer? Na egaliseren met egalisatiemortel kunnen de vloertegels op de bestaande vloer gelijmd worden.

Marmer is een harde steensoort en wordt veel gebruikt in badkamers en keukens. Bij het leggen van een marmervloer houden wij rekening met de mogelijke werking door temperatuurverschillen. De vloer is dus perfect geplaatst en er zullen geen barsten ontstaan.

Graniet tegels leggen

Een ander veel gebruikt natuursteen is graniet. Granieten vloeren zijn onverslijtbaar en hebben een authentieke uitstraling. Ondanks de hogere prijs per m2 kiezen veel mensen toch voor graniet vloertegels. Ze zijn namelijk in veel kleuren en patronen leverbaar, gaan een levenlang mee en zijn slijtvast.

Laat je een granieten vloer leggen, dan heb je de keus uit diverse varianten. Onder andere granito en terrazzo worden veel gekozen. Granito is een glad geschuurde laag van korrels van marmer, graniet, zandsteen of kwartskorrels. Veel gebruikt voor aanrechtbladen en vloeren. Wanneer je dit als vloer gebruikt noemt men dit terrazzo.

AOHBOUW voor natuurstenen vloeren

Wil jij jouw vloeren voorzien van marmer tegels of graniet tegels? AOHBOUW is de specialist voor jouw klus. Onze natuurstenen vloeren worden duurzaam geplaatst, zodat jij lang kunt genieten. Bovendien bieden we jou de scherpste prijzen voor natuursteen. Wil jij alle mogelijkheden bespreken? Neem contact met ons op en we adviseren jou graag over alle materiaalsoorten en opties voor jouw vloer.